16,5 jaar rijles Apeldoorn

Welkom bij Rijschool Pascal Holthuis. Ik verzorg een gedegen rijopleiding voor rijbewijs B. Ik sta voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding. Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven! Bij mij kun je beginnen met rijlessen vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent.

Rijbewijs

‘2toDrive’ houdt in dat jongeren die op of na de invoering van de proef 17 jaar worden, hun rijbewijs mogen halen voor de personenauto (rijbewijs B). Daarna mogen zij tot hun 18e verjaardag onder begeleiding van een ervaren bestuurder de eerste rijervaring opdoen. De kern van ‘2toDrive’ is dat jongeren na het volgen van een professionele rijopleiding en het afleggen van de benodigde rijexamens worden begeleid bij het opdoen van hun eerste rijervaring. Iedereen die minimaal tien jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs B, mag coachen.

Begeleid rijden

Begeleid rijden betekent dat jongeren vanaf 16,5 jaar al rijles kunnen gaan nemen en op hun 17e het rijbewijs kunnen behalen bij het CBR. Tot hun 18e verjaardag mogen zij dan alleen onder begeleiding van een ervaren bestuurder de weg op. Bij het aanvragen van het rijbewijs moet de 17-jarige aangeven wie als begeleider op kunnen treden.

Rijschool Pascal Holthuis

Helemaal zelf online je rijlessen inplannen en 24 uur per dag inzage in je eigen vorderingen. Je krijgt de kennismakingsles bij afname van een rijopleiding helemaal gratis.

GRATIS proefles*

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie bij mij aan. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Gratis bij afname rijopleiding

Wij bieden je:

Lesauto is nieuwste type BMW 1 serie
Altijd dezelfde instructeur
Een online reserveringssysteem
24 uur per dag inzage in je vorderingen