Rijschool Pascal Holthuis

Rijschool Pascal Holthuis is ontstaan uit een passie voor auto- en motorrijden. Soms moeten zich situaties voordoen om een nieuwe keuze in je leven te maken. Na een mooie opleidingsperiode heb ik de keuze gemaakt om in augustus 2013 een eigen rijschool te starten. Zo kan je je eigen keuzes maken en een nieuwe uitdaging helemaal zelf van de basis opbouwen.

Rijschool Pascal Holthuis staat voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding. Wat ik erg belangrijk vind, ik sta voor hét plezier in autorijden.

Een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding

Rijschool Pascal Holthuis | tel.: 06 – 46 76 59 45

Hoe wordt er gewerkt

Rijschool Pascal Holthuis werkt in Apeldoorn en omgeving. Praktijkexamen doe je bij het CBR in Apeldoorn.

Online theorie opleiding

Voordat je gaat afrijden moet je eerst het theorie-examen halen. Dit vindt plaats bij het CBR in Deventer of Arnhem. De meeste cursisten kiezen voor een theorie-opleiding, die je snel en optimaal voorbereidt. Met één van de internetpakketten kan je online aan de slag.

Waar en hoe?

In overleg kan ik de leerling op de afgesproken plaats ophalen en wegbrengen. Het is mogelijk om meerdere lessen per week of achter elkaar te volgen, dit kan overdag, ‘s avonds en op zaterdag.

Reserveringssysteem

Rijschool Pascal Holthuis maakt gebruik van een geheel geautomatiseerd reserveringssysteem. De leerling krijgt de mogelijkheid om zelfstandig online rijlessen in te plannen. Alle transacties en afspraken staan duidelijk en overzichtelijk samengevat in een compleet afgeschermd gedeelte van de site.

Het is mogelijk betalingen veilig via het iDEAL betalingssysteem af te handelen.

Informatie

Met de informatie op de site, www.pascalholthuis.nl, help ik jou bij het maken van de juiste keuze. Ook verwijs ik je graag naar de webwinkel ‘online theorie’ voor informatie over de theorieopleiding.

Er is zoveel mogelijk informatie en prijzen op deze site opgenomen. Kun je bepaalde informatie niet vinden of heb je nog specifieke vragen? Bel of mail mij gerust vrijblijvend op: telefoonnummer +31 6 46 765 945 of
e-mail: info@pascalholthuis.nl.