Inhoud iTheoriepakket

iTheorie is een compleet pakket. Het bevat alles wat je nodig hebt om te slagen voor je auto theorie.

Volledige theoriestof

Je leert de volledige auto theorie in de 8 theorie-onderdelen zoals bij het CBR. Deze zijn onderverdeeld in korte lesblokjes met duidelijke tekst en heldere illustraties, schema’s en afbeeldingen.

38 Series oefenvragen

Tussendoor oefen je de geleerde auto theorie met maar liefst 38 series oefenvragen. Je weet daardoor direct of je de geleerde stof begrepen hebt.

9 Theorielessen

Via iTheorie krijg je een online theoriecursus van een theoriedocent. Tijdens de theorielessen kun je ook vragen aan de docent stellen.

9 Toetsen

Na afloop van elk hoofdstuk krijg je een toets. Aan de hand van de uitslag van de toets wordt bepaald wat de beste vervolgstap is. Dat kan herhalen zijn, of door naar een volgend onderdeel.

50 Auto theorie proefexamens

En als laatste oefen je complete oefenexamens op precies dezelfde manier als op het CBR theorie-examen. Na afloop van ieder examen wordt bepaald of je nog een onderdeel moet herhalen of dat je door mag gaan naar een nieuw auto theorie-examen.

Theorieles via een livestream

Dankzij de theorielessen via iTheorie is het niet langer nodig om urenlang in een klaslokaal door te brengen. Naast je zelfstudie bieden zij de mogelijkheid om via livestream thuis te leren, volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. De ervaren instructeurs staan paraat om je te leiden door boeiende en interactieve sessies, waarbij je vragen kunt stellen en direct heldere antwoorden krijgt. Je kunt elke theorieles één keer gratis volgen. Daarna kun je dezelfde theorieles net zo vaak volgen als je wilt voor maar € 2,50 per les. (bron: itheorie.nl, november 2023)

iTheorie.nl: Ontdek de nieuwe manier van leren met iTheorie