Pascal stelt je echt optimaal op je gemak tijdens het autorijden
~ Femke ~

Enthousiaste perfectionist

Femke is een rustig meisje die een paar dagen na haar kennismakingsles enthousiast liet weten dat ze graag bij mij wilde komen lessen. Femke is een leergierig persoon die graag alles perfect wil doen, maar tijdens het autorijden is dat natuurlijk niet mogelijk!
Femke kreeg de handelingen al snel onder de knie en had tussendoor ook nog tijd voor gezelligheid in de auto. Ook is Femke de eerste leerling uit Eerbeek die bij mij is geslaagd! Tijdens haar examen vroegen de examinatoren zich wel af waarom ze het zichzelf zo moeilijk maakte door tussen twee auto’s te parkeren, maar dat deed ze keurig!

Gefeliciteerd

“Femke, van harte gefeliciteerd met je rijbewijs. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe!”

Referentie

Femke heeft een mooie referentie over de rijlessen geschreven:

“Een paar weken terug heb ik mijn rijexamen afgelegd en ben ik in één keer geslaagd! Nu mag ik eindelijk zelfstandig de weg op. Dit heb ik allemaal te danken aan Pascal, een geweldige rij-instructeur! Iedere rijles had ik weer zin om te gaan rijden. Pascal zorgt er voor dat je je optimaal op je gemak voelt in de auto. Ik raad iedereen aan om bij Pascal te gaan lessen! Hij zorgt er echt voor dat je zelfvertrouwen ontwikkelt en goed gaat rijden, en daarnaast is het ook nog eens hartstikke gezellig! Pascal, bedankt voor de leuke lessen!”
Groetjes, Femke
(Apeldoorn, augustus 2017)