Interesse int een Anti-slipcursus? 

In de auto, tijdens het lessen praat ik met jullie regelmatig over een anti-slipcursus. Als jullie geslaagd zijn, zie ik de meeste van jullie niet meer terug. Soms nog in relatie met familieleden die bij mij komen lessen, maar verder gaan wij uiteraard allebei onze eigen weg.

Vorige maand ben ik benaderd door twee oud-leerlingen dat zij wel interesse hebben in een anti-slipcursus. Heb jij interesse in een anti-slipcursus? Klik dan op onderstaande banner. Bij voldoende interesse gaan wij samen de baan op! Uiteraard houd ik jullie op de hoogte en bepalen wij gezamenlijk dag en tijd. Bij voldoende interesse lijkt het mij enorm interessant om dit voor jullie te organiseren. Deze cursus gaan wij extern volgen.

Ja! Interesse voor 'Anti-slipcursus'.

Op basis van de aanvragen, kijken wij of wij dit voorjaar met elkaar de baan op kunnen.

Interesse in de anti-slipcursus?

Heb jij interesse in een Anti-slipcursus? Klik dan op onderstaande banner. Bij voldoende interesse gaan wij samen de baan op!  Uiteraard houd ik jullie op de hoogte en zullen wij gezamenlijk dag en tijd bepalen.

Vragen die in een cursus beantwoord worden

Hoe krijg je een slippende auto onder controle? Hoe kun je veilig een obstakel ontwijken? Onder begeleiding van ervaren instructeurs krijgt je inzicht hoe je ongevallen kunt voorkomen. Ken je iemand die ook interesse heeft? Laat het gerust weten.

Ja, ik laat hiermee weten dat ik geïnteresseerd ben in een anti-slipcursus!

Op basis van de aanvragen, kijken wij of wij dit voorjaar met elkaar de baan op kunnen.