“Ik wil je complimenten geven over hoe rustig je opdrachten en uitleg kan overbrengen. Voor mijn idee heb je veel mensenkennis” ~ Renske

Als je vader rijlessen mag geven, dan heb je toch een streepje voor. Let wel: haar vader heeft een instructiebewijs, maar kan geen examens planen. Het was dus een kwestie van de puntjes op de ‘i’ zetten.

Ook zijn wij samen aan de slag gegaan met de bijzondere verrichtingen. Met een minimaal aantal lessen heeft Renske met een mooie rit haar examen behaald. Bedankt voor de super gezellige lessen!

 

Gefeliciteerd

“Renske, ik wil je bedanken voor de super gezellige lessen en ik wens je veel plezier met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Renske een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Hoi Pascal, ik heb altijd met plezier bij je gelest. Ik vond het gezellig om samen te rijden. Ik wil je complimenten geven over hoe rustig je opdrachten en uitleg kan overbrengen. Voor mijn idee heb je veel mensenkennis. Je had gelijk door wat ik lastig vind en wat niet. Hierbij bedoel ik bijvoorbeeld dat ik alles perfect wil doen en niet zo snel tevreden ben over mijn acties. Ik wil je bedanken dat je mij hiermee hebt geholpen en hier aandacht aan hebt besteed. Misschien nog een kleine tip om soms een opdracht wat vaker zelfstandig te laten doen zonder mee te praten. Voor mij weet ik dan namelijk zeker dat ik het zelf kan. Je hebt alles duidelijk uitgelegd en mij goed voorbereid om zelf de weg op te gaan. Heel erg bedankt!”

(Apeldoorn, november 2022)