Faalangst rijles

Welkom bij Rijschool Pascal Holthuis. Ik verzorg een gedegen rijopleiding voor rijbewijs B. Rijschool Pascal holthuis staat voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding. Ik heb een training gevolgd in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Bij faalangst rijlessen kijk ik naar de bron van die angst en probeert samen met jouw om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, dat je zenuwen tijdens je examen zoveel mogelijk zijn verminderd.

Prijzen voor faalangst rijlessen

Rijschool Pascal Holthuis biedt de faalangst rijlessen aan tegen de normale lesprijs, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen om hoeft te maken. Ook kan je bij faalangst rijlessen gewoon kiezen tussen pakketten en losse lessen.

Faalangst(her)examen

Als je last hebt van faalangst kan je een faalangstexamen aanvragen. Bij een faalangstexamen krijg je een examinator die daarvoor speciaal is opgeleid. Een faalangst examen duurt 25 minuten langer dan een regulier examen van het CBR. De extra tijd wordt voornamelijk geïnvesteerd in het intakegesprek. Tijdens dit gesprek kan je aangeven wat faalangst met je doet zodat de examinator je beter kan begeleiden. Tijdens dit gesprek is er dus voldoende tijd om je op je gemak te stellen. Tijdens het examen is er de mogelijkheid om een time-out te vragen, je mag er meerdere vragen! Als je voelt dat de zenuwen de overhand nemen vraag dan een time-out aan, dan mag je de auto, op een veilige plek, langs de kant neerzetten en kan je weer even tot rust komen. De rijvaardigheidseisen blijven gelijk aan een regulier CBR examen maar door het faalangstexamen heb je wel meer kans om je zenuwen de baas te blijven.

Rijschool Pascal Holthuis

Helemaal zelf online je rijlessen inplannen en 24 uur per dag inzage in je eigen vorderingen. Je krijgt de kennismakingsles bij afname van een rijopleiding helemaal gratis.

GRATIS proefles*

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Gratis bij afname rijopleiding

Wij bieden je:

Geen wachttijden; starten kan direct
Lesauto is nieuwste type BMW 1 serie
Altijd dezelfde instructeur
Een online reserveringssysteem
24 uur per dag inzage in je vorderingen