“Pascal neemt de tijd om je iets te leren en iets fout doen maakt niet uit dan herhalen we het weer opnieuw.” ~ Chloë

Chloë was een leerling die niet van het begin af aan bij mij heeft gelest. Dus de beginselen zaten er al mooi in. Door de rijlessen bij mij is er nog iets meer rust het autorijden gekomen. Ook ben je tijdens het rijlessen steeds zelfstandiger gaan rijden. Ondanks dat Chloë niet zo lang bij mij autorijlessen heeft gevolgd, hebben wij een leuke gezellige en leerzame tijd gehad. Na een nette examenrit hebben wij afscheid van elkaar genomen 🤪.

 

Gefeliciteerd

“Chloë, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Chloë een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Het was altijd erg gezellig in de auto met Pascal maar we hadden ook veel serieuse momenten. Pascal neemt de tijd om je iets te leren en iets fout doen maakt niet uit dan herhaalden we het weer opnieuw.”

(Apeldoorn, december 2023)