“Zeker een aanraden aan iedereen om bij Pascal rijlessen te nemen”. ~ Janine

Samen zijn wij gestart op een rustige weg. Lees je vaker mijn referenties mee, dan weet je dat ik dat altijd doe. Janine was een leerling die het natuurlijk ook erg spannend vond om te beginnen met lessen. Samen rustig beginnen is dan wel zo prettig. Stap voor stap zijn wij aan de slag gegaan met de rijopleiding. Als je zelfvertrouwen krijgt, wat ook bij Janine gebeurde dan gaat het rijden steeds meer ‘vanzelf’.

Na een mooie examenrit heeft ze haar rijbewijs gehaald.

 

Janine geslaagd

Gefeliciteerd

“Janine, bedankt voor de leuke lessen en veel succes met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Janine een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik vond de lessen bij Pascal heel fijn en het was altijd gezellig in de auto. In het begin had ik er soms moeite mee om drukke/onoverzichtelijke situaties te overzien en dan ging het niet zo soepel, maar Pascal gaf mij dan rustig de tijd om na te denken en sprong zelf in waar nodig. Dat gaf mij ook heel veel vertrouwen om verder te rijden. Verder legde hij alles vanaf het begin duidelijk uit, zodat ik alles goed snapte en zelf kon toepassen. Ik vond het heel fijn in de lessen! Zeker een aanrader aan iedereen om bij Pascal rijlessen te nemen 🤗”

(Apeldoorn, november 2022)