Dan mag je eindelijk gaan leren autorijden, maar dan moet je nog wel echt de boeken in om ook je theoriecertificaat te behalen. Dit certificaat moet je hebben voor je je praktijkexamen mag afleggen. Tijdens het theorie-examen voor de auto komen de verkeersregels, gevaarherkenning en je verkeersinzicht aan bod.

iTheorie

Een complete theorie opleiding van iTheorie bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Vaak komen tijdens het autorijlessen de vragen:

“Tijdens het maken van de proefexamens, merk ik dat ik elke keer een bepaald type vraag niet begrijp, kan je mij dit alsjeblieft uitleggen”.

“Ik heb het super druk met school en mijn bijbaan, maar ik wil gewoon even geconcentreerd aan mijn theorie werken, Pascal kan jij mij helpen om de stof door te nemen?”

Rust en aandacht

Even met rust en aandacht samen theorievragen doornemen. Ik bied je graag de hulp die je nodig hebt. Alleen of samen met een klasgenoot, broer/zus of vriend.

Als je interesse hebt om samen te gaan zitten om wat theorie vragen door te nemen, spreken wij een moment af. Er is hier voor een ruimte beschikbaar aan Europaweg 187, Apeldoorn.

Ik adviseer je om zo snel mogelijk met een theorieopleiding te starten. De kennis die je hier opdoet zorgt dat de praktijkopleiding nog soepeler zal verlopen.

Na het behalen van het theoriecertificaat blijft deze anderhalf jaar geldig.

[get_courses category=”263″]

Ja, ik wil graag hulp bij mijn theorie.

In overleg bepalen wij dag, tijd en plaats.