Pascal weet goed in te spelen op onzekerheden en hij kan goed inschatten of je ergens aan toe bent, of niet. Hij geeft handige tips en de sfeer in de auto is altijd top. Ik zou hem zeker aanbevelen! ~ Bernice

“Fijn dat ik geslaagd ben voor mijn praktijkexamen”

…samen zit je veel uurtjes met elkaar in de auto. Bernice was zelf helemaal niet zo bezig om te starten met autorijden, maar door de spontane actie van een familielid is ze toch gestart. Het plezier tijdens het rijden kwam langzaam wel los. Elk examen blijft voor mij als rijinstructeur ook spannend. Wij werken samen om klaar te zijn voor het rijexamen, maar het is een moment dat de leerling echt helemaal alleen moet presteren. Complimenten hoe Bernice haar rijbewijs heeft gehaald!

Samen werken en voldoende rijlessen

Gelukkig was er voor Bernice geen haast of druk om maar ‘even snel’ het praktijkexamen auto te gaan rijden. Er werd bewust nagedacht over de kwaliteit en tijd die voor Bernice nodig was om op een juist moment af te rijden.

Gefeliciteerd

‘Bernice, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis-Bernice

Referentie

Van Bernice heb ik een mooie referentie ontvangen via Rijscholenkiezer, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Pascal weet goed in te spelen op onzekerheden en hij kan goed inschatten of je ergens aan toe bent, of niet. Hij geeft handige tips en de sfeer in de auto is altijd top. Ik zou hem zeker aanbevelen!!
Groetjes, Bernice
(Apeldoorn, februari 2015)