“Als je op een leuke en gestructureerde manier wilt leren autorijden, raad ik je zeker autorijschool Pascal Holthuis aan! ” ~ Esma

“Ik heb op een vertrouwde, rustige en humoristische manier leren autorijden.”

…Esma is een rustige leerling, zij had aan het begin van haar rijopleiding wat moeite om het autorijden onder controle te krijgen.  Ze was elke les gemotiveerd om te lessen en plande haar lessen gestructureerd in. Esma wilde alles graag erg goed en foutloos doen, maar dat kan natuurlijk niemand. Door te blijven oefenen is het natuurlijk gelukt om haar rijbewijs te halen. Ze heeft een mooie examenrit gereden, mijn complimenten!

Gefeliciteerd

‘Esma, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: ik wens je heel veel veilige kilometers!’

 

Referentie

Van Esma heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

Dankzij Pascal heb ik op een vertrouwde, rustige en humoristische manier leren auto rijden. Ik moet toegeven dat ik niet de snelste leerling ben en het behalen van mijn rijbewijs even duurde, maar het is uiteindelijk zeker gelukt! Hiervoor wil ik Pascal  bedanken voor zijn geduldige en aanmoedigende manier van lesgeven. Ik vond het vooral fijn dat Pascal rekening houdt met de punten die jij lastig vindt en je hier ook heel open en eerlijk over kunt zijn. Kortom: als je op een leuke en gestructureerde manier wilt leren autorijden, raad ik je zeker autorijschool Pascal Holthuis aan!
Esma – geslaagd maart 2017, Apeldoorn