“Het is onwijs handig dat je gewoon een appje kan sturen als je een vraag hebt of een les kan verplaatsen. Het inplannen van lessen gaat erg gemakkelijk. Je kan zelf kiezen waar en wanneer je de les wilt hebben.”

Jaap kwam via zijn vriendin bij mij lessen. Hij had behoorlijk snel gevoel voor het autorijden. Wij hebben samen wat rust in het autorijden gebracht en dit begreep Jaap snel. Omdat de bijzondere verrichtingen en het ‘in control’ zijn in de auto al snel zo goed gingen, konden wij ook vrij snel het examen aanvragen. Na een mooie rit mag Jaap nu de weg op.

Gefeliciteerd

“Jaap, nogmaals gefeliciteerd!”

Referentie

Jaap, ik wil je erg bedanken voor je mooie referentie. Deze wil ik daarom ook graag met jullie delen!

“Beste Pascal,

Ik ben naar Pascal Holthuis gegaan vanwege een handige tip van iemand die ik goed ken. Pascal Holthuis is de beste keuze. Het feit dat hij een eenmansrijschool heeft, heeft mij overtuigd. Naast het feit dat Pascal zijn naam hoog moet houden, als eenpitter, is het onwijs handig dat je gewoon een appje kan sturen als je een vraag hebt of een les kan verplaatsen. Het inplannen van lessen gaat erg gemakkelijk. Je kan zelf kiezen waar en wanneer je de les wilt hebben. Daarnaast is het altijd gezellig in de auto. En als allerbelangrijkste, je rijdt BMW!
Jaap, (Apeldoorn, december 2019)