Tijdens de gratis kennismakingsles* van ca. 50 minuten maak je kennis met de basis van het autorijden. Na afloop van deze les kunnen wij je een indicatie geven van het aantal te volgen lessen. Ik geef onder andere rijles in Apeldoorn. 

Gratis autorijles verdienen?
Voor elke nieuwe klant die zich door jou aanmeldt, en na de gratis introductieles een rijopleiding volgt, krijg jij een volledig gratis rijlesDus ken je iemand die ook het rijbewijs wil halen? Doe je voordeel! (max. 3)

Bij aanvang van je rijopleiding krijg je de inlogegevens voor PlanRijles. Hiermee heb je de mogelijkheid om wekelijks zelf je lessen te plannen. Je hebt 24 uur per dag inzage in je vorderingen. Ook hebben wij een direct koppeling met het CBR. Het aanvragen van je medische verklaring en examen verloopt allemaal via PlanRijles. Wel zo efficiënt.

Als je dat wilt kun je een Tussen Tijdse Toets (TTT) afleggen. Dit proefexamen wordt afgenomen door het CBR. Je went alvast aan het rijexamen en je kunt vrijstelling behalen voor de bijzondere manoeuvres tijdens het echte examen.

Wij bieden je:

Lesauto is nieuwste type BMW 1 serie
Altijd dezelfde instructeur
Een online reserveringssysteem
24 uur per dag inzage in je vorderingen

Proefles & Rijlessen

Autorijden is een persoonlijke aangelegenheid. Een klik tussen jou en de instructeur is belangrijk. Voordat je met autorijles begint is vaak de vraag hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Hoewel de één meer aanleg heeft dan de ander, moet je rekenen op zo’n 35 á 40 rijlessen voor het eerste rijexamen.

In het drukke verkeer van tegenwoordig is het praktisch onmogelijk om even tussen de bedrijven door je rijbewijs te halen. Het leren besturen van een auto vraagt grondige scholing. Bespaar dus nooit op de rijlessen. Onvoldoende voorbereiding resulteert in onnodig zakken.
Lees meer…

TTT en (her)examens

Als je dat wilt kan je een Tussen Tijdse Toets (TTT) afleggen. Dit proefexamen wordt afgenomen door het CBR. Je went alvast aan het rijexamen en je kunt vrijstelling behalen voor de bijzondere manoeuvres tijdens het echte examen. Kortom: je slagingskans neemt aanzienlijk toe!

Het rijexamen verloopt niet anders dan de tussentijdse toets. Na het afleggen van het (her)examen wordt door de examinator vermeld of u het (her)examen met voldoende resultaat afgelegd heeft. Het hele (her)examen duurt ongeveer 55 minuten. Voor aanvang van het examen dien je de volgende documenten te overleggen:
• Een geldig legitimatiebewijs
• Eventueel uitslag tussentijdse toetsformulier
• Oproep en gezondheidsverklaring
Lees meer…

2toDrive ~ begeleid rijden

Begeleid Rijden betekent dat jongeren vanaf 16,5 jaar al rijles kunnen gaan nemen en op hun 17e het rijbewijs kunnen behalen bij het CBR.

Tot hun 18e verjaardag mogen zij dan alleen onder begeleiding van een ervaren bestuurder de weg op.
Bij het aanvragen van het rijbewijs moet de 17-jarige aangeven wie als begeleider op kunnen treden.
Lees meer…

Opfriscursus

De opfriscursus is een speciaal op jou af gestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt op onderdelen jij het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld:
• Bijzondere verrichtingen
• File parkeren
• In een rechte lijn achteruit rijden
• Bocht achteruit
• Voor en achteruit in een parkeervak rijden
• Rijden op autosnelwegen
• In en uitvoegen
• Nemen van kruispunten en rotondes
Lees meer…

Prijzen

[get_courses category=”23″]

[get_courses category=”138″]

[get_courses category=”139″]

Meer informatie 'Voor hét plezier in autorijden?'

www.pascal holthuis.nl | info@pascalholthuis.nl | tel.: 06 46 76 59 45.