Rijlessen online plannen

Welkom bij Rijschool Pascal Holthuis. Wij verzorgen een gedegen rijopleiding voor rijbewijs B. Wij staan voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding. Wat ik erg belangrijk vind, wij staan voor hét plezier in autorijden. Ideaal: bij ons kun je gemakkelijk je rijlessen online plannen.

PlanRijles

Bij aanvang van je rijopleiding krijg je de inlogegevens voor PlanRijles. Hiermee heb je de mogelijkheid om wekelijks zelf je lessen te plannen. Je hebt 24 uur per dag inzage in je vorderingen. Ook hebben wij een direct koppeling met het CBR. Het aanvragen van je medische verklaring en examen verloopt allemaal via PlanRijles. Wel zo efficiënt.

Reserveringssysteem

Wij maken gebruik van een geheel geautomatiseerd reserveringssysteem. Wij bieden de leerling de mogelijkheid om zelfstandig online rijlessen in te plannen. Alle transacties en afspraken staan duidelijk en overzichtelijk samengevat in een compleet afgeschermd gedeelte van de site.

Het is mogelijk betalingen veilig via het iDEAL betalingssysteem af te handelen.

Rijschool Pascal Holthuis

Helemaal zelf online je rijlessen inplannen en 24 uur per dag inzage in je eigen vorderingen. Je krijgt de kennismakingsles bij afname van een rijopleiding helemaal gratis.

GRATIS proefles*

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie bij ons aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Gratis bij afname rijopleiding

Wij bieden je:

Geen wachttijden; starten kan direct
Lesauto is nieuwste type BMW 1 serie
Altijd dezelfde instructeur
Een online reserveringssysteem
24 uur per dag inzage in je vorderingen