Rijschool Beekbergen

Rijschool Beekbergen

Welkom bij Rijschool Pascal Holthuis. Rijschool in onder andere Beekbergen. Ik verzorg een gedegen rijopleiding voor rijbewijs B. Rijschool Pascal Holthuis voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding. Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven! Wat ik erg belangrijk vinden, ik sta voor hét plezier in autorijden.

Proefles & Rijlessen

Autorijden is een persoonlijke aangelegenheid. Een klik tussen jou en de instructeur is belangrijk. Voordat je met autorijles begint is vaak de vraag hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Hoewel de één meer aanleg heeft dan de ander, moet je rekenen op zo’n 35 á 40 rijlessen voor het eerste rijexamen.

In het drukke verkeer van tegenwoordig is het praktisch onmogelijk om even tussen de bedrijven door je rijbewijs te halen. Het leren besturen van een auto vraagt grondige scholing. Bespaar dus nooit op de rijlessen. Onvoldoende voorbereiding resulteert in onnodig zakken.

Rijschool Pascal Holthuis

Helemaal zelf online je rijlessen inplannen en 24 uur per dag inzage in je eigen vorderingen. Je krijgt de kennismakingsles bij afname van een rijopleiding helemaal gratis.

Meer informatie

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over Rijschool Pascal Holthuis, Rijschool in Beekbergen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij bieden je:

Lesauto is nieuwste type BMW 1 serie
Altijd dezelfde instructeur
Een online reserveringssysteem
24 uur per dag inzage in je vorderingen