Ik heb altijd met veel plezier de lessen bij Pascal gevolgd. Hij heeft veel geduld, legt duidelijk uit en heeft ook nog humor!
~ Sanne ~

“Rijlessen met een positief gevoel”

Toen Sanne bij mij kwam had ze eigenlijk helemaal niets meer met het autorijden. Gelukkig heb ik dat na de eerste les al om kunnen buigen naar een positief gevoel. Sanne had gevoel voor autorijden maar heeft nog wel de aandacht bij de weg nodig, soms is ze snel afgeleid. Sanne is een gezellige en spontane meid. Het was altijd gezellig in de auto maar ook serieus op momenten als dat moest. Haar examen-rit was op het kijken in de binnenspiegel na nagenoeg perfect.

Gefeliciteerd

‘Sanne, langs deze weg wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Top afgereden! Ik wens je heel veel veilige kilometers’.

Referentie

Van Sanne heb ik een leuke referentie mogen ontvangen:

 “Ik heb altijd met veel plezier de lessen bij Pascal gevolgd. Hij heeft veel geduld, legt duidelijk uit en heeft ook nog humor! Ook gaf hij in het begin gelijk aan dat hij verantwoordelijk is voor alles wat in de auto gebeurd. Dat gaf me een heel veilig gevoel. Pascal heeft mij erg op mijn gemak gesteld en we konden ook nog lachen tussendoor! Kortom.. Ik had me echt geen betere rijinstructeur kunnen bedenken!”

Groetjes, Sanne
(Apeldoorn, februari 2018)