“Je hebt mij vertrouwen gegeven en leren omgaan met de auto in bijzondere situaties!” ~ Floris

Pascal zijn lessen waren altijd gezellig en leerzaam!

Floris is een leerling die ik een kleine 7 jaar geleden heb leren kennen via Make a Wish, ik was daar aanwezig als vrijwilliger. Floris en ik hebben toen de hele dag met elkaar opgetrokken. Ook was mijn rijschool een gespreksonderwerp. Floris zei toen al, als ik rijlessen mag nemen, dan kom ik bij jou! En ja hoor, ik zag de aanmelding van Floris en we maakte een afspraak om de rijlessen te starten. Ik vond het erg leuk om Floris bij mij in de auto te hebben voor rijlessen!

Vanaf het begin af aan ging het al goed met lessen. Floris moest er alleen zelf nog even in geloven. Een paar lessen later geloofde Floris er ook zelf in en je zag dat de lessen steeds beter gingen! Het is altijd mooi om te zien wanneer iemand het zelf ook geloofd! Het einde kwam langzaam in zicht, maar helaas bracht de corona ook bij Floris wat roet in het afrijden.

Toen de rijscholen weer een GO kregen hebben wij gelijk voor Floris een afspraak gemaakt om af te mogen rijden. Het was een mooie zonnige dag, dit beloofde al veel goeds! Na een mooie rit kwam Floris stralend naar buiten, hij heeft zijn rijbewijs gehaald!

Gefeliciteerd

“Floris, ondanks de “gedwongen” stop door de corona heb jij een mooie praktijkexamen gereden! Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!”

Referentie

Ik heb een mooie referentie mogen ontvangen van Floris, lees je mee?

“Dankjewel Pascal voor deze leuke en vooral gezellige tijd samen in de auto. Je hebt me veel dingen geleerd, vertrouwen gegeven en leren omgaan met de auto in bijzondere situaties. Ik hoop dat we elkaar nog een keer tegenkomen. En ik wens ook jou nog heel veel veilige kilometers en hopelijk nog heel veel leerlingen. Ook hoop ik je stiekem ooit nog in de X2 voorbij zien komen????.
Nogmaals dank voor alles!!!????”

Groetjes, Floris
(Apeldoorn, juni 2020)