“Wij hebben alle drie, als broers, het examen in 1 keer gehaald bij Rijschool Pascal Holthuis” ~ Martijn

Martijn, de derde en laatste in zijn familie die zijn rijbewijs mocht halen, stond voor een bijzondere uitdaging. Twee broers waren hem voorgegaan, beiden geslaagd in één keer. Hoewel ik er normaal gesproken niet over spreek, was dit wel een leuke vermelding. Het zat blijkbaar in de familie.

Vanaf Martijns eerste rijles bleek al dat hij het rijden snel oppikte, net als zijn broers. De lessen verliepen vlot en alle lesstof werd goed opgepikt. Maar dan komt het examen. De vraag was of Martijn in één keer zou slagen, zoals zijn broers. Iets met druk…. nou daar had marijn gelukkig niet echt last van.

Gelukkig kan ik met trots zeggen dat ook Martijn zijn rijbewijs in één keer heeft gehaald, na een top rit, zelfs in de stromende regen.

 

Gefeliciteerd

“Martijn, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Martijn een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik heb altijd met veel plezier rijlessen gevolgd bij Pascal. De lessen waren altijd gezellig en ik keek er echt naar uit. Naast de gezelligheid waren de rijlessen ook heel leerzaam en de opbouw van de lessen was altijd duidelijk, wat ook erg fijn was. Mijn beide broers hebben ook rijles gehad bij Pascal, en de goede verhalen die ik daarover had gehoord zijn absoluut waargemaakt. Wij hebben alle drie het examen in 1 keer gehaald, wat dan ook geen toeval kan zijn. Al met al heeft Pascal mij erg goed begeleid en ik zou iedereen aanraden om ook bij Pascal rijlessen te nemen.”

(Apeldoorn, januari 2024)