“Een fijne manier van lesgeven door meteen en altijd het vertrouwen te geven, waardoor de rijlessen altijd leuk en leerzaam waren en niet voelde als les.” ~ Dylano

Van ongeduldig aftellen tot het behalen van zijn rijbewijs, Dylano’s avontuur is er een om te onthouden. Als rijschoolhouder kijk ik met trots terug op de reis van elke leerling, maar Dylano’s verhaal springt eruit door zijn enthousiasme en vastberadenheid. Wachten tot je eindelijk oud genoeg bent om te beginnen met rijlessen kan voor velen een uitdaging zijn. Voor Dylano, die vol spanning uitkeek naar zijn 16,5e verjaardag, was dit geen uitzondering. Toen de grote dag eenmaal was aangebroken, was hij meer dan klaar om achter het stuur te kruipen.

Dylano’s rijavontuur begon voortvarend. Zijn eerste les was niet alleen een succes, maar zette ook de toon voor de rest van zijn opleiding. Met regelmaat in de lessen en een snelle ontwikkeling, was het duidelijk dat Dylano een natuurlijke aanleg had voor rijden. Het behalen van de theorie was een mijlpaal die we samen hebben gevierd, waarna we onmiddellijk het praktijkexamen hebben aangevraagd. De voorbereiding op dit examen was een mix van serieuze aandacht voor detail en de nodige humor.

Toen de dag van het examen aanbrak, was Dylano er helemaal klaar voor. Ondersteund door de lessen en het vertrouwen dat we samen hadden opgebouwd, stapte hij het examencentrum binnen. De vreugde en opluchting van het horen dat je geslaagd bent, is een moment dat zowel leerling als instructeur nooit zal vergeten.

Ik vier we elk succesverhaal, en Dylano’s reis van een ongeduldige beginner tot een zelfverzekerde bestuurder is er een die mij inspireert. Gefeliciteerd Dylano, je hebt dit verdiend!

Gefeliciteerd

“Dylano, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Dylano een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Bedankt voor alle gezellige rijlessen met leuke verhalen en de nuttige tips tijdens het rijen. Ook heb je een fijne manier van lesgeven door meteen en altijd het vertrouwen te geven, waardoor de rijlessen altijd leuk en leerzaam waren en niet voelde als les. Enige wat je misschien nog zou kunnen toevoegen zijn echte examenroutes rijden en hierbij het precies nabootsen om al meteen een goed beeld te krijgen hoe zoiets in zijn werking gaat. Maar al met al vooral doorgaan met waar je mee bezig bent, de manier waarop je lest en natuurlijk je persoonlijkheid. Nogmaals bedankt voor alles en succes met de toekomst (en wellicht tot op de weg 😉).”

(Apeldoorn, februari 2024)