“Pascal Holthuis is heel toegankelijk in de benadering en heeft een vlotte babbel waardoor ik mij snel comfortabel voelde. De lessen zijn duidelijk en worden aangepast op je eigen leertempo.” ~Anna

Ik heb het geluk gehad veel getalenteerde leerlingen te begeleiden op hun pad naar het rijbewijs. Anna’s traject is een bijzonder verhaal van veerkracht en vastberadenheid dat mij, als rijschoolhouder, bijzonder trots maakt.

Anna’s avontuur begon voortvarend; ze had een natuurlijk talent voor rijden en pakte de leerstof moeiteloos op. Wat haar lessen bijzonder maakte, was de perfecte balans tussen serieus leren en de ruimte voor een gezellig gesprek. Deze combinatie maakte elke les niet alleen leerzaam, maar ook bijzonder aangenaam. Het leven kan soms onverwachte wendingen nemen, en voor Anna betekende dit dat ze door omstandigheden een pauze moest inlassen. Deze onderbreking had echter geen invloed op haar vastberadenheid en vaardigheden. Toen ze eenmaal haar lessen hervatte, was het alsof ze nooit was weggeweest. Haar aanpassingsvermogen en doorzettingsvermogen waren indrukwekkend.

Met een opmerkelijk laag aantal lessen wist Anna haar rijvaardigheid naar een hoogtepunt te brengen. Haar succesvolle examen was het resultaat van haar harde werk, onze gedeelde toewijding en een leerproces dat evenwichtig was tussen strenge training en lichte momenten. Haar reis van een snelle start naar een succesvolle afronding is een inspiratie voor mij. Gefeliciteerd, Anna, je hebt dit fantastisch gedaan!

Gefeliciteerd

“Anna, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Anna een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik vond de lessen bij Pascal super prettig! Hij is heel toegankelijk in de benadering en heeft een vlotte babbel waardoor ik mij snel comfortabel voelde. De lessen zijn duidelijk en worden aangepast op je eigen leertempo. Al met al heb ik een hele prettige les-ervaring gehad en waren de lessen altijd uiterst gezellig. Ik raad Pascal Holthuis zeker aan bij anderen!!”

(Apeldoorn, februari 2024)