“Elke les was een nieuw avontuur en de tips die hij geeft zijn altijd duidelijk en simpel te volgen. ” ~Pieter

Elk leerlingverhaal is uniek, Pieter’s parcours heeft mij op meerdere manieren vermaakt en geïnspireerd. Met een agenda die zelfs de mijne in de schaduw stelt, bewees Pieter dat passie en toewijding de sleutel zijn tot succes, zelfs wanneer de tijd schaars is. Pieter, wiens leven buiten de rijlessen om zo volgepakt was met activiteiten dat je er duizelig van zou worden, toonde een bewonderenswaardige toewijding door toch tijd voor zijn rijlessen te maken. Zijn vermogen om tussen al zijn verplichtingen door nog een les in te plannen, was op zich al een prestatie. En wanneer hij dan eindelijk achter het stuur kroop, was zijn concentratie onwrikbaar.

In de beginfase van zijn opleiding merkte ik hoe Pieter soms worstelde met de druk die hij zichzelf oplegde. Zijn streven naar perfectie, een valkuil waar vele leerlingen in trappen, leek hem soms in de weg te zitten. Maar zoals bij velen, was het advies om ‘op gevoel te rijden’ precies wat Pieter nodig had. Met elke les die voorbijging, zag ik Pieter’s vaardigheden verbeteren, zijn zelfvertrouwen groeien en uiteindelijk transformeerde hij in een zelfverzekerde bestuurder.

Het was dan ook geen verrassing toen, na zijn rijexamen, de felbegeerde woorden ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd’ klonken. Pieter’s reis bewijst dat, ongeacht hoe druk het leven kan zijn, met de juiste instelling en toewijding, succes binnen handbereik ligt.

Ik vier niet alleen het behalen van het rijbewijs, maar ook de persoonlijke groei die mijn leerlingen doormaken op weg naar dit succes. Pieter’s verhaal is een stralend voorbeeld van deze reis.

Gefeliciteerd

“Pieter, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Pieter een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik kijk terug op een hele leuke tijd bij Pascal. Elke les was een nieuw avontuur en de tips die hij geeft zijn altijd duidelijk en simpel te volgen. Hierdoor ging het leren autorijden heel snel. Wat ook heel belangrijk is, is dat het bij Pascal altijd gezellig is in de auto. Een prettige leeromgeving waarin ik me geen moment onveilig heb gevoeld op de weg.”

(Apeldoorn, februari 2024)