“Ik kijk er naar uit om vele veilige kilometers te rijden met behulp van deze top rijschool.” ~Aik

Waar ik heel blij mee ben is dat mond-tot-mondreclame mij vaak nieuwe leerlingen brengt, was het Aik’s beurt om het stuur in handen te nemen na zijn broer, een van mijn succesverhalen. Het vertrouwen dat zijn familie in mijn rijschool stelde, was een groot compliment, en Aik was klaar om zijn eigen sporen te verdienen.

Zijn enthousiasme voor snelheid bracht lichte momenten in onze lessen, waarbij ik gekscherend suggereerde of hij bereid was bij te dragen aan eventuele  boetes. Gelukkig bleven dergelijke boetes fictief, mede dankzij Aik’s snelle aanpassingsvermogen en begrip voor veilig rijden. Naarmate de tijd verstreek, bewees Aik dat zijn vlotte start meer was dan alleen een voorliefde voor snelheid; hij had een opmerkelijk vermogen om de controle over de auto te beheersen. Met de theorie op zak was het al snel tijd om het praktijkexamen in te plannen, een moment waar we beiden naar uitkeken.

De dag van het examen was een weerspiegeling van Aik’s gehele leertraject: vol energie, maar met de nodige concentratie en beheersing. Toen de examinator hem de verlossende woorden toonde – “Gefeliciteerd, je bent geslaagd” – was het een bevestiging van zijn harde werk en onze gezamenlijke inspanningen.

Aik’s reis van een snelle starter naar een geslaagde bestuurder is een top verhala. Het herinnert mij eraan dat, ondanks een vliegende start, met de juiste begeleiding en toewijding, iedereen zijn weg naar succes kan vinden.

Gefeliciteerd

“Aik, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Aik een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“In 1x geslaagd voor mijn praktijk. Dankjewel Pascal voor het zelfvertrouwen wat jij mij hebt gegeven in het verkeer. Ik kijk er naar uit om vele veilige kilometers te rijden met behulp van deze top rijschool.”

(Apeldoorn, februari 2024)