“Hij legt dingen duidelijk uit en er is een leuke sfeer in de auto. Dankzij de inzet van Pascal in een keer geslaagd” ~Annemijn

Het was Annemijn’s beurt om de rijtraditie in haar familie voort te zetten na haar broer. Ze stapte met een mengeling van opwinding en natuurlijke zenuwen in de wereld van autorijden. De start van Annemijn’s avontuur was veelbelovend. Ondanks de begrijpelijke spanning die gepaard gaat met een eerste rijles, toonde ze al snel haar potentieel. Onze route voerde ons door het schilderachtige Hoog Soeren, een rit die niet alleen als oefening diende, maar ook als een rustgevende introductie tot het rijden, waarbij de spanning plaatsmaakte voor een groeiend enthousiasme.

Met elke volgende les groeide Annemijn’s vertrouwen en plezier in het rijden. Het is een natuurlijk proces dat ik bij veel leerlingen zie, maar bij Annemijn was het opmerkelijk hoe snel ze de leerstof eigen maakte. Haar vooruitgang was niet alleen een getuigenis van haar toewijding, maar ook van de positieve invloed van een ondersteunende leeromgeving.

Toen de tijd voor het praktijkexamen aanbrak, was Annemijn klaar om haar vaardigheden te demonstreren. Haar examenrit was een weerspiegeling van haar reis: beheerst, zelfverzekerd en met een duidelijk begrip van wat het betekent om een verantwoordelijke bestuurder te zijn. De felicitaties die volgden waren meer dan verdiend, een mijlpaal in haar leven en een trots moment voor ons allemaal bij [Naam van jouw Rijschool].

Annemijn’s verhaal is een inspirerende herinnering aan de vreugde en persoonlijke groei die hand in hand gaan met het leren rijden. Het onderstreept de waarde van geduld, aanmoediging en de vreugde van het bereiken van een belangrijk levensdoel. Gefeliciteerd Annemijn, welkom bij de club van bekwame bestuurders!

Gefeliciteerd

“Annemijn, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Annemijn een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik ben erg blij dat ik rijles heb gehad bij Pascal. Hij legt dingen duidelijk uit en er is een leuke sfeer in de auto. Dankzij de inzet van Pascal in een keer geslaagd! Bedankt voor alles.”

(Apeldoorn, februari 2024)