“De lessen waren altijd super leuk en gezellig. Ik heb in een korte tijd super veel geleerd. Dankzij Pascal in 1 keer gelaagd” ~Romée

In de kalme straten van Apeldoorn, waar elke nieuwe leerling begint met een frisse start, had Romee de spannende taak om als tweede in haar gezin de stap naar autorijden te zetten. Ondanks de ervaring met een scooter onder haar riem, bracht de overstap naar de auto een geheel nieuwe set van uitdagingen met zich mee. Voor Romee en eigenlijk voor al mijn leerlingen, begint de reis altijd op een rustige locatie. Deze aanpak bewees zijn waarde wederom, aangezien ik zag hoe Romee’s aanvankelijke spanning plaatsmaakte voor concentratie en zelfvertrouwen. Haar eerste les was een aangename verrassing, niet alleen vanwege haar natuurlijke aanleg, maar ook omdat haar vermogen om alert te blijven op haar omgeving vanaf het begin indrukwekkend was.

Deze vaardigheid stelde ons in staat om snel door de leerstof heen te gaan, waardoor er ruimte ontstond voor luchtige gesprekken en voorbereidingen op het examen. Romee’s aanpak, gekenmerkt door aandachtigheid en de wil om te leren, maakte elke les niet alleen leerzaam, maar ook plezierig.

Toen het tijd was voor het examen, was Romee er klaar voor. Met een solide basis, een duidelijk inzicht in de weg, en onze gezellige gesprekken als morele steun, voltooide ze haar examenrit met vlag en wimpel. De woorden “Gefeliciteerd met je rijbewijs” waren een welverdiende bevestiging van haar harde werk en toewijding.

Romée’s reis van een scooterrijder naar een bekwame autobestuurder is een verhaal van groei, leren en succes. Elk succesverhaal een herinnering aan waarom ik doe wat ik doen – om veilige, zelfverzekerde bestuurders de weg op te helpen.

Gefeliciteerd

“Romée, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Romée een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“De lessen waren altijd super leuk en gezellig. Ik zag op het begin erg tegen het schakelen op, maar Pascal heeft mij hier heel goed mee geholpen. Ik heb in een korte tijd super veel geleerd. Dankzij Pascal in 1 keer gelaagd!”

(Apeldoorn, februari 2024)