“Pascal heeft mij super goed begeleid en altijd het beste met mij voor gehad.” ~Isis

In het mooie Apeldoorn, waar mijn rijschool thuis is, had ik het genoegen om Isis, een enthousiaste en leergierige leerling, te begeleiden op haar pad naar het rijbewijs. Isis, altijd vrolijk en vol energie, wilde alles perfect doen bij haar eerste poging — een streven dat velen herkennen, maar wat vaak een uitdaging is.

Gedurende haar rijopleiding liet Isis zien hoe belangrijk oefening en geduld zijn. Haar vooruitgang was niet alleen een gevolg van haar doorzettingsvermogen, maar ook van haar aanstekelijke enthousiasme. Toen het tijd was voor haar rijexamen, was Isis uitstekend voorbereid. De rit naar het examen verliep soepel en netjes, een reflectie van de vaardigheden die ze had opgebouwd. Met trots kan ik zeggen: Top gedaan, Isis! Nu is ze klaar voor vele veilige kilometers op de weg.

Gefeliciteerd

“Isis, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Isis een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Lessen bij Pascal in een paar woorden beschreven is ook wel rust in de auto, goede en duidelijke uitleg en vooral veel lol. Pascal heeft mij super goed begeleid en altijd het beste met mij voor gehad. Bedankt voor alles!”

(Apeldoorn, juni 2024)