“Door zijn professionaliteit en zijn rustige uitstraling kon ik met een klein aantal lessen meteen mijn rijbewijs halen”. ~ Joëlle

Joëlle, ja hoe ga ik dit verwoorden…. De planning om te lessen was voor Joëlle een oprechte uitdaging. Joëlle is namelijk niet vaak in Nederland. Bij de eerste les had ik alleen al wel direct door dat ik een ‘prof en aanpakker’ in de auto had. Wauw, wat ging dat al goed. Samen hebben wij een plan gemaakt. Eerst het theorie-examen halen en dan een een praktijkexamen plannen. De theorie was zo voor elkaar. Het praktijkexamen konden we met spoed aanvragen (Joelle kon een spoed-examen aanvragen ivm haar beroep). Na een minimaal aantal lessen van 12 lessen wist Joëlle met een dikke voldoende te slagen. Wat een topper.

Gefeliciteerd

“Joëlle, bedankt voor de leuke lessen en veel succes met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Joëlle een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Hallo Allemaal, ik ben vanwege mijn beroep veel onregelmatig internationaal onderweg. Het was voor mij dus heel erg lastig om een rijschool te vinden die de flexibiliteit heeft om dit te kunnen managen. Pascal heeft ervoor gezorgd dat ik ook op korte termijn een aantal lessen kon volgen. Door zijn professionaliteit en zijn rustige uitstraling kon ik met een klein aantal lessen meteen mijn rijbewijs halen. Ik wens jullie allemaal veel plezier met de tijd die je met Rijschool Pascal Holthuis gaat beleven.” ~ Joëlle Steur
(Apeldoorn, januari 2023)