“Er wordt duidelijk uitgelegd hoe het allemaal werkt. Ik ben erg blij dat ik bij rijschool Pascal gelest heb.” ~Laura

Voor Laura, net als voor vele nieuwe leerlingen, was het moment dat ze voor het eerst achter het stuur kroop een mengeling van opwinding en zenuwen. Het is een grote stap om de controle over een auto te nemen, en de vragen begonnen al snel in haar hoofd op te borrelen. Gelukkig was Laura niet terughoudend om deze vragen te stellen, wat haar eerste les niet alleen informatief maar ook zeer productief maakte.

Aan het einde van deze les was het duidelijk te zien dat Laura een gevoel van voldoening en trots ervoer — een gevoel dat welverdiend was. De lessen die volgden waren even leerzaam en Laura’s vermogen om nieuwe informatie op te nemen en toe te passen in praktijksituaties verbeterde gestaag.

Met elke les groeide Laura’s zelfvertrouwen en vaardigheid, waardoor de weg naar het rijexamen een natuurlijke progressie was. Toen het tijd was voor het examen, was Laura goed voorbereid en klaar om te laten zien wat ze had geleerd. Haar examenrit was indrukwekkend en culmineerde in de felicitaties van de examinator: “Gefeliciteerd, je hebt je rijbewijs!”

Gefeliciteerd

“Laura, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Laura een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Bedankt voor de leuke en vooral goede lessen! Er wordt duidelijk uitgelegd hoe het allemaal werkt. Ik ben erg blij dat ik bij rijschool Pascal het heb kunnen leren.”

(Apeldoorn, juni 2024)