De rijlessen bij Pascal Holthuis waren zeer leerzaam en prettig.
~ Tim ~

“Hij ging net zo lang door tot het lukte”.

Tim is een rustige jongen en heeft gevoel voor autorijden. Hij was altijd netjes op tijd en zijn motivatie kenmerkt hem. Tim is erg leergierig en nam daarom ook snel de stof op. Opgeven deed hij niet zomaar en op de momenten dat het even niet wilde ging hij dan ook net zo lang door tot het hem wel lukte. Slechts 33 lessen had hij nodig om in één keer te slagen. Een examenrit waar weinig op te merken was, erg netjes!

referentie-foto-tim

Zelfstandig rijden

Tim is er met zijn 17 jaar op tijd bij, maar moet nog wel onder begeleiding blijven rijden. Als beginnend bestuurder kan hij na het rijexamen tot zijn achttiende jaar extra rijervaring opdoen. Daarna mag hij zelfstandig de weg op. Meer hierover lees je op 2toDrive.

Gefeliciteerd

‘Tim, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers’.

Referentie

Van Tim heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Als klein jongetje droomde ik ervan: autorijden! Nu wordt het ook echt werkelijkheid. Ik ben afgelopen week in één keer geslaagd. De rijlessen bij Pascal Holthuis waren zeer leerzaam en prettig. Pascal stelt je op je gemak en heeft veel geduld. Hij is serieus met zijn vak bezig en probeert je zo goed mogelijk te laten rijden. Daarnaast geeft hij veel tips en is zijn humor onmisbaar in de rijles. Pascal Holthuis is een top rijschool!

Bedankt voor alle hulp Pascal!

Groetjes, Tim
(Apeldoorn, november 2016)