“Dat meen je niet, ben ik écht geslaagd!”

Faalangst en autorijden

Met Anaïs hebben wij met behulp van een rustige opbouw in de lessen het autorijden eigen gemaak. Het omgaan met prestatiedruk en het juist benoemen wat goed gaat, werkte goed om vertrouwen te krijgen in de auto en het rijden. Enorm goede eigenschappen die wij samen tijdens het lessen direct herkenden waren de opmerkzaamheid, nauwkeurigheid tijdens het autorijden, rekening houden met anderen in het verkeer. Het vertrouwen in haar eigen kunnen, groeide per week. Geweldig om samen te beleven en te ervaren.

Bij het CBR

Tussentijdse Toets (TTT)
De TTT (tussentijdse toets) bij het CBR was erg goed. Anais voelde hoe het eraan toe gaat bij het examen. Het betekende op dat moment nog geen vrijstelling voor de bijzondere verrichten, maar het gaf wel het (zelf)vertrouwen om verder naar het examen toe te werken.

Faalangstexamen
Tijdens het faalangstexamen viel direct de rust en kalmte op van de examinator. De examinator is speciaal opgeleid om met faalangst om te gaan. Er werd tijd genomen om elkaar te leren kennen en je merkte aan Anais dat er spanning van haar af viel. De time-outs die aangeboden worden tijdens het examen waren voor Anais niet nodig. Wij moeten ook nog niet vergeten dat wij een kwartier voor het examen nog een aanrijding hadden met een auto die in ons portier reed! Complimenten hoe Anais hier mee om ging!

Gefeliciteerd

‘Anais, langs deze weg ook nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Anais heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen:

“Pascal heeft mij geweldig begeleid, zowel in praktijk als met de theorie. De lessen heb ik altijd als leuk, gezellig en heel prettig ervaren. Ik heb mijn theorie in 1 keer gehaald en mijn praktijk in 2 keer. Voor beide heb ik een aangepast examen gedaan vanwege mijn forse dyslexie en faalangst. Beide aanvragen en examens zijn door Pascal geregeld. Ik heb me door hem enorm gesteund gevoeld en kan iedereen met dyslexie of faalangst aanraden om via Pascal je rijbewijs te halen”.

Bedankt voor alles!

Groetjes, Anais
(Apeldoorn, november 2014)