“Vooral op de vrijdagochtend als Chris Deluxe op de radio was, was het altijd feest bij Pascal in de auto” ~Madé~

“Pascal neemt tijdens de lessen alle tijd voor je en blijft rustig helpen, hierdoor vond ik het leuk om te mogen rijden!”

Madé kende ik al als klein meisje, ik ken namelijk haar moeder. Madé zelf kan dit zich niet meer herinneren, dit maakte het voor mij niet minder leuk! Ik vond het erg leuk om haar nu te mogen leren autorijden. Madé was vanaf haar eerste rijles al erg gemotiveerd om alles in één keer goed te doen. Dit gaat in de meeste gevallen nooit in één keer maar dit demotiveerde haar niet! De lessen waren altijd erg gezellig en hoe meer zij de autorijlessen onder de knie kreeg, hoe meer plezier ze er in kreeg.

Madé stapte altijd met veel plezier in de auto en hierdoor is haar harde werk beloond! Ondanks de warme hitte buiten waarin Madé moest rijden hield zij haar hoofd koel! Na een erg mooie examenrit heeft zij haar rijbewijs gehaald en mocht ze een handtekening zetten bij het CBR!

Madé naast de les auto met haar duimen omhoog

Gefeliciteerd

“Madé, super goed dat je harde werken is beloond en dat je bent geslaagd! Ik wens je veel plezier met je rijbewijs!”

Referentie

Madé heeft voor mij de volgende referentie geschreven:

“Beste Pascal,

Ik vond de rijlessen altijd erg leuk. Ik heb er nooit tegenop gekeken. Vooral op vrijdagochtend als Chris Deluxe op de radio was, was het altijd feest bij Pascal in de auto. Wat ik erg fijn vond is dat Pascal alle tijd voor je neemt, en dat als je iets niet onder de knie krijgt (in mijn geval het achteruit inparkeren) hij het je wel 100x uit wil leggen hoe je het wél moet doen. Door zijn rust en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald en vind ik het leuk om te rijden. Nogmaals bedankt!”

Groetjes, Madé
(Apeldoorn, augustus 2019)