“Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad tijdens het lessen!” ~Maartje~

“Ik zou Pascal zeker aanraden als je een rijschool zoekt!”

Maartje was een leerling die altijd al klaar stond om te autorijden! Het is altijd leuk om te zien als mensen gemotiveerd zijn om te lessen. Tijdens de lessen was ze altijd gefocust om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat ze bediening en het autorijden onder controle kon krijgen. Door haar focus kreeg ze de auto goed onder controle en zag je dat ze het autorijden steeds leuker begon te vinden.

Ze heeft hard gewerkt om haar examen te behalen. Haar harde werken is beloond en ze is na een leuke lesperiode geslaagd voor haar examen!

Maartje naast de les auto van Pascal Holthuis

Gefeliciteerd

“Maartje, ik wil je middels deze weg nogmaals van harte feliciteren met het behalen van je rijbewijs. Ik wens je heel veel veilige kilometers en veel rijplezier!”.

Referentie

Van Maartje heb ik een mooie referentie mogen ontvangen, deze wil ik graag met jullie delen:

“Beste Pascal,

Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad bij Pascal, hij kan heel goed uitleggen en als je iets niet meer weet legt hij het gerust nog een keer voor je uit. Al snel zorgde hij ervoor dat ik autorijden heel leuk ging vinden waardoor ik nu ook vaak achter het stuur te vinden ben. Hij bereidt je heel goed voor op het examen zodat je weet wat je kunt verwachten, waardoor ik al veel minder zenuwachtig was. Ik zou Pascal zeker aanraden als je een rijschool zoekt!”

Groetjes van Maartje
(Apeldoorn, augustus 2019)