“Ik kon zelf het tempo aangeven tijdens de lessen” ~ Thomas ~

“De lesstof werd goed gecombineerd met gezelligheid!”

Thomas is een hele rustige jongen en wist altijd hoe hij lesstof in de praktijk moest brengen.
Toen de handelingen in de auto makkelijker werden, kon Thomas zich iets meer concentreren op de leuke gesprekken die we hadden. Na een paar lessen had Thomas het ‘natuurlijk’ rijden onder de knie. Hij stond altijd weer met zin klaar om te lessen. Nu heeft hij zijn rijbewijs gehaald!

Gefeliciteerd

‘Thomas, ik wens je nogmaals vele veilige kilometers en veel plezier met je rijbewijs.”’

Referentie

Van Thomas heb ik een leuke referentie ontvangen, deze wil ik graag met jullie delen:

Hoi Pascal,

Tijdens de lessen werd de lesstof goed gecombineerd met gezelligheid. Verder vond ik het ook fijn dat ik zelf het tempo aan kon geven van de lessen. Ook dat je me overal kon ophalen en afzetten heeft me de mogelijkheid gegeven om tóch die les in te plannen die ik nog wel echt nodig had voor het examen.

Groetjes,
Thomas

(Apeldoorn, augustus 2019)