Dank jullie wel, leerlingen en ouders voor het vertrouwen en de mogelijkheid om met mijn lesauto elke dag weer op de weg te kunnen zijn! Met veel plezier stap ik elke dag in de auto om jullie te begeleiden en op te leiden tot volwaardige bestuurders van een auto. Ik ben blij met de referenties en familieleden, kennissen en oud-leerlingen die mij voorstellen bij nieuwe leerlingen. Fijn dat jullie helpen om te kijken of er iemand in jullie omgeving is die ook wil starten met autorijlessen!

Rijschool Pascal Holthuis bestaat 6 jaar en heeft de autorijopleiding, rijbewijs B, als specialisme. Het werkgebied van de rijschool is Apeldoorn, Beekbergen, Eerbeek, Emst, Hoederloo, Hoog-Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Terwolde, Teuge, Twello en Vaassen.

Persoonlijk

Autorijden is een persoonlijke aangelegenheid. Een klik tussen jou en de instructeur is belangrijk. Voordat iemand met autorijles begint, krijg ik vaak de vraag hoeveel rijlessen er nodig zullen zijn. Hoewel de één meer aanleg heeft dan de ander, moet je rekenen op zo’n 35 à 40 rijlessen voor het eerste rijexamen. Tijdens de gratis kennismakingsles* van ca. 90 minuten maak je kennis met de basis van het autorijden. Na afloop van deze les kan ik je een indicatie geven van het aantal te volgen lessen.

Voorbereiding

In het drukke verkeer van tegenwoordig is het praktisch onmogelijk om even tussen de bedrijven door je rijbewijs te halen. Het leren besturen van een auto vraagt grondige scholing. Bespaar dus nooit op de rijlessen. Onvoldoende voorbereiding resulteert in onnodig zakken.

Rijopleiding

Ik ken en herken de verschillen in onder andere motoriek, lichaamsbouw, persoonlijkheid en leervoorkeur. Iedere persoon is anders en uniek. Ik sta voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding. Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven! Wat ik erg belangrijk vind, ik sta voor hét plezier in autorijden. Tijdens de eerste les analyseer ik dit en maak ik een passend lesplan, speciaal voor jou. Dit leidt tot de beste weg naar jouw rijbewijs, maar vooral tot veilig kilometers. Tijdens de rijlessen werken wij flink door om jou op een goed niveau te krijgen. Dat doe ik met veel geduld en humor.

Leuke feitjes

Infographic

PlanRijles

Bij aanvang van je rijopleiding krijg je de inloggegevens voor PlanRijles. Hiermee heb je de mogelijkheid om wekelijks zelf je lessen te plannen. Je hebt 24 uur per dag inzage in je vorderingen. Ook hebben wij een directe koppeling met het CBR. Het aanvragen van je medische verklaring en examen verloopt allemaal via PlanRijles. Wel zo efficiënt.

Het is mogelijk dat je een Tussen Tijdse Toets (TTT) aflegt. Het CBR neemt dit proefexamen af. Je went alvast aan het rijexamen en kunt vrijstelling behalen voor de bijzondere manoeuvres tijdens het echte examen. Kortom, je slagingskans neemt aanzienlijk toe! Het rijexamen verloopt niet anders dan de tussentijdse toets. Na het afleggen van het (her)examen vermeld de examinator of je het (her)examen met voldoende resultaat hebt afgelegd. Het gehele (her)examen duurt ongeveer 55 minuten. Voor aanvang van het examen dien je de volgende documenten te overleggen:
• een geldig legitimatiebewijs
• formulier met eventuele uitslag tussentijdse toets
• oproep en gezondheidsverklaring.

___

*Proefles/ kennismakingsles Een proef-/kennismakingsles is GRATIS bij het afnemen van minimaal 10 lessen. Anders kost deze les € 36,-.

Advies: Rijschool Pascal Holthuis raadt je aan om zoveel mogelijk lessen overdag te nemen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen, zo ben je optimaal voorbereid op de verkeersdrukte. Bij ons is het ook mogelijk om losse rijlessen van 50 minuten in te plannen. Eventuele prijsverhogingen en/of veranderingen en wachttijden CBR voorbehouden (prijzen zijn tbv 2018).