2021 was een bijzonder jaar. Eerst heb ik in de wintermaanden door Corona niet kunnen rijden. Dat was stil en ik kon niets anders doen dan afwachten tot ik weer les mocht geven. Gelukkig konden Anita en ik in de weekenden samen wandelen. Daardoor heb ik dit jaar niet alleen veel asfalt gezien maar ook vele Klompenpaden. En werd het een jaar vol mooie ritten en wandelingen.

Drukke planning

Toen ik eind februari weer mocht rijden werd het juist extra druk, en soms qua planning ingewikkeld omdat de regels een aantal keer werden aangepast. Ondanks alle onrust heb ik veel leerlingen les mogen geven en zijn er gelukkig ook veel leerlingen geslaagd.

Mooie zomer

Omdat ik aan het begin van dit jaar een aantal maanden niet heb kunnen rijden, heb ik de rest van dit jaar zonder vakantie doorgereden. Wij hebben privé mooie wandelingen gemaakt, zijn wij weekendjes weggeweest en hebben wij ook de racefiets gevonden en al de nodige kilometers weggetrapt.

Op naar een mooi 2022!

Dank jullie wel

Ik wil jullie, mijn leerlingen, bedanken voor het vertrouwen en geduld (de wachttijden zijn gewoon heel lang) in 2021 en ik wens jullie allemaal mooie feestdagen en een veilig en gezond nieuwjaar.