“Ik heb met plezier lessen gevolgd bij pascal! Hij bracht bij mij de rust terug voor het rijden daar heb ik veel aan gehad. Bedankt voor alles! ” ~ Siem

Als rijschool in Apeldoorn, streef ik ernaar om elke leerling een positieve en leerzame ervaring te bieden. Siem was een van die leerlingen die mij inspireerde met zijn tomeloze motivatie en enthousiasme voor autorijden. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat Siem gedreven was om te slagen en het liefst alles in één keer goed wilde doen. Hoewel deze verwachting misschien niet helemaal realistisch was, hebben we hard geoefend en zijn we ook dieper ingegaan op belangrijke aspecten zoals vooruitkijken en plannen.

Super om te zien hoe Siem steeds meer vertrouwen kreeg en zijn vaardigheden verbeterde. Uiteindelijk heeft zijn toewijding en onze gezamenlijke inspanningen geleid tot een prachtige mijlpaal: het behalen van zijn rijbewijs.

Siem’s woorden van waardering zijn voor mij een bron van trots en voldoening. Het is fantastisch om te horen dat hij zijn ervaring bij mij als positief heeft ervaren en dat mijn instructie heeft bijgedragen aan het herstellen van zijn vertrouwen in het autorijden. Ik wil Siem bedanken voor zijn inzet en hem feliciteren met zijn welverdiende succes.

 

Gefeliciteerd

“Siem, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Siem een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik heb met plezier lessen gevolgd bij pascal! Hij bracht bij mij de rust terug voor het rijden daar heb ik veel aan gehad. Bedankt voor alles! ”

(Apeldoorn, januari 2024)