“Rijlessen bij Pascal zijn top: rustige uitleg, kalm in het verkeer en altijd gezellig”! ~ Sanne

Sanne was een leerling die niet alleen snel de lesstof begreep, maar ook een geweldige dosis humor met zich meebracht. De eerste paar lessen waren gevuld met lachmomenten, waarbij er elke keer wel iets opmerkelijks gebeurde in het verkeer. Ondanks de komische wendingen was het opvallend hoeveel leermomenten deze situaties met zich meebrachten. Sanne heeft een scherp oog voor detail en wist elke ervaring in het verkeer om te zetten in waardevolle lessen.

Niet alleen als leerling, maar ook als ondersteuning voor mijn bevoegdheid om les te geven, heeft Sanne zich buitengewoon ingezet. Haar bijdrage heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verlengen van mijn lesbevoegdheid, waarvoor ik haar nogmaals hartelijk dank.

Met haar doelgerichte aanpak en nauwkeurige beheersing van de rijvaardigheden, heeft Sanne een uitstekende prestatie geleverd tijdens het praktijkexamen. Haar beheersing van de voertuigbeheersing en aandacht voor veiligheid resulteerden in een zeer nette rit, wat uiteindelijk heeft geleid tot het behalen van haar rijbewijs. Sanne, bedankt voor de lachmomenten, de leermomenten en de waardevolle bijdrage aan mijn instructeursbevoegdheid. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!

Gefeliciteerd

“Sanne, bedankt voor de leuke lessen en veel succes met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Sanne een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“De rijlessen van Pascal zijn heel goed. Hij legt alles rustig en goed uit. Als er een situatie in het verkeer is en er moet ingegrepen worden, blijft hij kalm en handelt hij het goed. Wanneer je iets niet goed begrijpt kan je het altijd vragen en wordt het je rustig en duidelijk uitgelegd totdat je het snapt. Naast de serieuze zaken is het ook altijd gezellig.” ~ Sanne
(Apeldoorn, december 2023)