“Je hebt ervoor gezorgd dat ik elke keer met een fijn gevoel in de auto stapte en daardoor heb ik erg veel zin om over een paar dagen zelf te mogen autorijden”. ~ Micha

Het was een waar genoegen om autorijlessen te mogen geven aan jou. Vanaf het moment dat je, net als je zus, bij mij begon met lessen, was de enthousiaste energie voelbaar. Ik herinner me nog goed hoe blij je was toen je eindelijk mocht beginnen met rijlessen. Helaas moesten we samen even geduld hebben vanwege de lange wachttijden bij het CBR. Het is duidelijk dat je gedrevenheid en vastberadenheid hebt getoond tijdens het gehele leerproces.

Wat me opviel en wat je echt onderscheidt, is de manier waarop je alle theoretische kennis die ik met je deelde, direct wist toe te passen in de praktijk. Je leerde snel en maakte grote stappen vooruit, wat het lesgeven voor mij als instructeur extra plezierig maakte.

Uiteindelijk is het dan ook niet verwonderlijk dat je met glans bent geslaagd voor het praktijkexamen. Je prestatie getuigt van je toewijding en inzet. Bedankt voor de fijne samenwerking, en ik wens je veel veilige en plezierige kilometers op de weg toe. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!

Gefeliciteerd

“Micha, bedankt voor de leuke lessen en veel succes met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Micha een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik wil je graag bedanken voor de lessen en de tips voor het behalen van mijn rijbewijs. Je hebt ervoor gezorgd dat ik elke keer met een fijn gevoel in de auto stapte en daardoor heb ik erg veel zin om over een paar dagen zelf te mogen autorijden. Vanwege de vele grappen is er altijd een leuke sfeer in de auto, maar bij fouten tijdens de lessen wees je mij er ook serieus op wat ik fout deed. Dit ging altijd op een fijne, rustige manier waardoor ik er ook echt wat van kon leren. Als laatste wil ik graag zeggen dat ik iedereen kan aanbevelen om bij jou te gaan lessen en dat ik zelf erg blij ben dat ik dat heb gedaan!”
(Apeldoorn, december 2023)