“Pascal is iemand die verder kijkt dan alleen het praktijkexamen” ~Sophie~

“Elke rijles was een feestje voor mij.”

Sophie vond het lessen best wel spannend. Toch heeft ze de auto en de handelingen snel onder controle gekregen. Sophie is een meisje dat lekker kan kletsen, maar op de momenten dat het moest was ze gefocust.
De tussentijdse toets heeft haar vertrouwen goed gedaan. En met een vrijstelling op zak heeft ze haar examen met een mooie rit weten te behalen.

Gefeliciteerd

‘Sophie, langs deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd. En ik wens je heel veel veilige kilometers!’

Referentie

Van Sophie heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

Na wikken en wegen heb ik me afgelopen april bij Pascal aangemeld: wat vond ik het spannend! Pascal heeft me vanaf het eerste moment weten gerust te stellen, ik voelde me onwijs veilig in de auto. Elke rijles die ik heb gehad, kijk ik met een goed gevoel op terug. Elke rijles was een feestje voor mij.
We hebben gelachen en gekletst, maar we zijn ook serieus geweest wanneer dat nodig was!”
Pascal is iemand die verder kijkt dan alleen het praktijkexamen. Hij leert je dingen die we, na het examen, kunnen gaan tegenkomen. Hierbij bedoel ik: auto parkeren voor de boodschappen, remproef, hoe te rijden met regen en sneeuw. Ik voel me volledig voorbereid om de weg op te gaan.
Ik kijk met onwijs veel plezier terug op de rijlessen en ga het zelfs missen! Tot op de weg!Groetjes, Sophie
(Apeldoorn, december 2018)

Tip voor de feestdagen: cadeaubon

De Kerst staat voor de deur. Heb je al nagedacht over een cadeau of wat je cadeau gaat geven? Met onze cadeaubon kun je bijvoorbeeld een rijles cadeau doen. Heb je je rijbewijs al, maar wil je een opfriscursus? Ook daarvoor kun je een cadeaubon laten maken. De cadeaubon is namelijk zelf samen te stellen en wordt na ontvangst van je opdracht opgesteld. Dat is handig! Bestel de bon hier.