Binnenkort is het weer tijd om lootjes te trekken voor Sinterklaas. Heb jij jouw verlanglijstje voor Sinterklaas al ingevuld? Misschien doe je niet aan Sinterklaas maar wel aan Kerst. Weet jij al wat je gaat geven tijdens de feestdagen? Vaak is het lastig om origineel te blijven en een goed cadeau te vinden.

Autorijlessen

Zet eens rijlessen op jouw verlanglijstje. Een origineel cadeau waar niet velen aan denken. Of hebt u als (groot)ouder al bedacht om rijlessen cadeau te doen aan uw (klein)kinderen of vriend(in)? U weet dat zij graag willen starten met rijlessen, maar dat het kostbaar is. Het is fijn als de eerste rijlessen als cadeau worden gegeven. Of heeft hij/zij al rijles? Dan is een rijles of meerdere lessen cadeau geven een leuke present. In beide gevallen een mooie bijdrage.

Opfriscursus

Zijn er vrienden of familieleden die na het behalen van het rijbewijs niet veel meer hebben gereden? Of het zelfvertrouwen missen bij het uitvoeren van bijzondere verrichtingen? Het volgen van een opfriscursus is een goed en origineel cadeau om te geven. Vaak wordt zelf de stap niet gezet en is de wens wel heel groot. Hoe mooi is dan het cadeau wanneer de gelegenheid wordt geboden om nu echt de stap te gaan zetten in het nieuwe jaar! Rijschool Pascal Holthuis ondersteunt graag om nog veiliger en zelfverzekerder de weg op te gaan.

Cadeaubon

Geef met sinterklaas of kerst een cadeaubon. De cadeaubon is zelf samen te stellen en wordt na ontvangst van de opdracht opgesteld. Na betaling van de factuur en opgave van het postadres van de ontvanger van de cadeaubon wordt de bon opgestuurd. Het geven van een ‘kennismakingsles’ (waarde € 36,-) behoort ook tot de mogelijkheden. Worden er na de kennismakingsles minimaal 10 autorijlessen afgenomen, dan is de kennismakingsles gratis.

Ja ik wil graag een cadeaubon aanvragen!