“Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de lessen! “.
~Meike~

“Door Rijschool Pascal Holthuis heb ik meer plezier gekregen om te gaan autorijden.”

Meike startte met autorijden vanuit het idee: ‘Ik wil dit papiertje hebben, maar of ik het leuk ga vinden?’  Maar na een aantal lessen had ze de auto al lekker onder controle en kreeg Meike ook steeds meer plezier in het autorijden. Na een oprecht nette examenrit heeft ze haar rijbewijs weten te behalen.

Gefeliciteerd

‘Meike, langs deze weg ook nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: ik wens je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Meike heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

Voor mijn proefles had ik best even de kriebels, maar door Pascal heb ik ontzettend veel plezier gekregen om te gaan autorijden. Hij legt alles rustig uit en herhaalt alles zo vaak als je dat zelf wilt. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de lessen!

Nogmaals dankjewel voor alles en veel succes verder!!“.

Groetjes, Meike
(Apeldoorn, november 2018)

Tip: rijden met de herfst

We hebben al een beetje mogen proeven aan de herfst. Al begint de herfst dit jaar wel laat. Er beginnen steeds meer bladeren van de bomen te vallen en dat betekent nog meer gladheid op de weg. Het is belangrijk om in het verkeer rekening te houden met de gladheden die de winter en de herfst met zich meebrengen. Naast dat er in deze periode van het jaar veel bladeren op de grond vallen die gladheid op de weg veroorzaken, dien je ook rekening te houden met een laagstaande zon, slecht zicht en met een nat wegdek. Maar ook regen, sneeuw en ijzel kunnen in deze donkere tijd van het jaar voor gladheid op de weg zorgen.