“Tot aan mijn examen waren de lessen super leerzaam!” ~Simon~

“De rijlessen waren allemaal leerzaam en een leuke ervaring.”

Simon is een gezellige en leergierige jongen. Vanaf het begin was hij zeer nieuwsgierig naar alle onderdelen van het lesprogramma. Door die nieuwsgierigheid vroeg hij veel en was het mijn opgave elk onderdeel apart bij te brengen. Na een nette examenrit is hij geslaagd voor zijn rijopleiding.

Gefeliciteerd

‘Simon, langs deze weg ook nogmaals van harte gefeliciteerd. En ik wens je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Simon heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

Ik wil je bedanken voor jouw leerzame lessen. Ik heb de lessen als leuk ervaren. Je was altijd in voor een praatje en je blijft altijd rustig in de auto tijdens de lessen. Tot aan mijn examen waren de lessen super leerzaam.

Nogmaals dankjewel voor alles!“.

Groet, Simon
(Apeldoorn, november 2018)

Tip voor de feestdagen: cadeaubon

De feestdagenmaand december staat voor de deur. Heb je al nagedacht over je verlanglijstje of wat je cadeau gaat geven? Met onze cadeaubon kun je bijvoorbeeld een rijles cadeau doen. Heb je je rijbewijs al, maar wil je een opfriscursus? Ook daarvoor kun je een cadeaubon laten maken. De cadeaubon is namelijk zelf samen te stellen en wordt na ontvangst van je opdracht opgesteld. Dat is handig! Bestel de bon hier.