Pascal leerde mij hoe belangrijk het was om rust te vinden in de auto en me te concentreren.
~ Sanne ~

“Ik zal nog eens aan je denken wanneer die verrückte halbe Stunde 538 weer voorbijkomt!”

Sanne koos er voor om in de week veel uren te rijden. Het lesprogramma ging dus lekker snel. De lesstof pakte Sanne goed op en ze had er ook veel plezier in. Maar toen kreeg Sanne de kans om een paar maanden in Frankrijk te gaan werken. Hartstikke leuk voor haar, maar dat betekende dus geen autorijlessen. Toen Sanne terugkwam, hebben wij snel de draad weer opgepakt. De tussentijdse toets gaf de bevestiging dat het heel lekker met het autorijden ging, dus op naar het examen. Na een nette examenrit is het rijbewijs gehaald!

Gefeliciteerd

Sanne, bij deze wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Veel veilige kilometers toegewenst, maar dat moet zeker goed gaan komen!’

Referentie

Van Sanne heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

 “Ik heb met super veel plezier bij Pascal gereden! Alles heeft hij mij tot in de puntjes bijgebracht. Het was altijd super gezellig in de auto, en Pascal zorgt ervoor dat je je veilig voelt in de BMW.  Pascal leerde mij hoe belangrijk het was om rust te vinden in de auto en me te concentreren. Dankzij hem heb ik mijn examen gehaald! Super bedankt daarvoor! Ik zal nog eens aan je denken wanneer die verrückte halbe Stunde 538 weer voorbij komt!”

Groetjes, Sanne
(Apeldoorn, november 2018)