“Ik heb vooral veel geleerd en er heerst een hele prettige, gezellige sfeer in de auto waardoor ik altijd veel zin had in mijn rijles.
Pascal bedankt!” ~ Demi

Veel geleerd en een prettige sfeer

…Wauw, wat had Demi een mooie rijopleiding. Een dame met pit die niet bang was om fouten te maken, open stond voor verbeterpunten en elke week met plezier in de auto stapte. Op haar verjaardag is Demi gestart met haar eerste kennismakingsles daar keek ze echt naar uit. Het rijden ging gelijk best goed. Wij hebben met elkaar gewerkt aan de concentratie, want autorijden vraagt continu focus. Dat is oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Af en toe een ‘break’ met een grapje of dolletje deed vaak wonderen.

In Amsterdam gaan studeren is echt super gaaf, maar het plannen van autorijlessen vraagt dan van beide flexibiliteit en overleg, maar gelukkig hebben wij dat samen goed kunnen oplossen. Zelf rijlessen kunnen plannen in onze online planningsapplicatie en overleg via de WhatsApp is dan een uitkomst. Tijdens de examens liet Demi nogmaals goed zien wat haar kennis is en dan ontvang je aan het einde van je examen een: ‘ja, je bent geslaagd!’.

Gefeliciteerd

‘Demi, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis_Demi

Referentie

Van Demi heb ik een mooie referentie ontvangen via Rijscholenkiezer, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Ik heb vooral veel geleerd en er heerst een hele prettige, gezellige sfeer in de auto waardoor ik altijd veel zin had in mijn rijles. Pascal bedankt! Een dikke 10! ~ Demi – geslaagd maart 2016, Apeldoorn