Rijschool Pascal Holthuis is aanwezig tijdens de Stoere mannendag, Moeder/Familiedag op 7 en 8 mei 2016 in Orderbos te Apeldoorn. In maart werden wij benaderd voor deelname. Het ondersteunen van een event in onze woonplaats en uiteraard de mogelijkheid om ons zelf aan je te presenteren, daar zeggen wij geen nee tegen. Kom je ook langs? Naast dat wij uiteraard onze lesauto bij ons hebben, kan je ook deelnemen aan een leuke activiteit. Op deze manier kom je in aanmerking voor een gratis kennismakingsles.

Gratis kennismakingsles

Een kennismakingsles is, bij afname van 10 autorijessen bij Rijschool Pascal Holthuis altijd GRATIS. Tijdens de tweede dagen in het Orderbos kan er ook zonder verplichting een GRATIS kennismakingsles ‘verdiend worden’. Wil je weten hoe? Kom dan 7 of 8 mei 2016 naar het Orderbos in Apeldoorn. Uiteraard is het leuk om ons te ontmoeten, maar weet dat er deze dagen ook hele leuke activiteiten te vinden zijn in het Orderbos.


In het kort een weergave van het programma:

Zaterdag 7 mei – Stoere Mannendag met live-muziek
Zondag 8 mei – Moeder-/Familiedag

ZATERDAG 7 MEI

STOERE MANNENDAG

Op zaterdag 8 mei is het Stoere mannendag in het Orderbos, maar ook voor kinderen is er meer dan voldoende te doen. Een heerlijk dagje uit in de  Meivakantie. Thema van deze mannendag is ‘CCC – Cars, Cigars, Coffee’. Een ontmoetingspunt voor elke autoliefhebber met een bijzondere auto. Dat kan een old- of youngtimer zijn, maar ook een nieuwe gave auto. Naast de Stoere Mannendag zijn er ook vele leuke kinderactiviteiten en kun je koopjes struinen tijdens de kofferbakverkoop “Oude meuk is leuk”. De nog maar net geopende E-kartbaan op het Zwitsalterrein, zal zich ook op het festivalterrein presenteren. Ook wordt er op een speciaal terrein trial gereden door talenten van Trial Club Apeldoorn (TCA).

Een leuke activiteit op vrijdag en zaterdag

Op zaterdag 7 mei vindt de grote competitie plaats. Hier zullen de teams tegen elkaar gaan strijden voor mooie prijzen. De competitie is tussen 12:00 tot 18:00 uur. Je kunt je hier nog voor inschrijven via de website: Zeepkistenracefestival.

RijschoolPascalHolthuis_bubbelbalon


ZONDAG 8 MEI 

MOEDER/FAMILIEDAG IN HET ORDERBOS 

Een ideaal moederdaguitje waar je moeder zich lekker kan verwennen (schoonheidsspecialistes, kappers etc). Tevens zijn er leuke kraampje met kleiding, sieraden, make-up en boeken of struin langs de kofferbakverkoop ‘Oude meuk is leuk’ met tal van spullen. Net zoals in ‘All you need is love’ kan je een videoboodschap inspreken voor je moeder die je naar haar kan mailen. Vanzelfsprekend zijn er lekkere versnaperingen voor jong en oud. De toegang is geheel gratis,voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Rijschool_moederdag

Bron: www.uitinapeldoorn.nl/zeepkistenracefestival