“Ik heb altijd zin in rijles gehad en stap nu met een veilig gevoel zelf de auto in.” ~ Liselotte

Een echt gevoel voor rijden

…Ik heb Liselotte telefonische overvallen omdat haar moeder mij belde en vroeg of ik haar wilde benaderen voor een kennismakingsles. Al snel was ze helemaal enthousiast en we zijn met de rijlessen gestart. Liselotte had er veel plezier in en ze ging dan ook voortvarend te werk. Ze heeft echt gevoel voor rijden en was een snelle leerling, als ik wat had uitgelegd pakte ze het gelijk goed op. Het was gezellig, maar ook serieus als het moet. Haar examenrit was erg netjes en ze is geslaagd zonder extra op- of aanmerkingen.  Ik ben dan ook heel trots op Liselotte dat ze haar rijbewijs heeft gehaald.

Gefeliciteerd

‘Liselotte, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis_Liselotte

Referentie

Van Liselotte heb ik een mooie referentie ontvangen via Rijscholenkiezer, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Ik heb een zeer goede ervaring met deze rijschool. Mijn zus en een paar kennissen hadden ook via deze rijschool hun rijbewijs behaald en het was hun allemaal zeer goed bevallen. Ook bij mij is het zeer goed bevallen. Het was altijd gezellig in de auto en wanneer ik een vraag had werd hier meteen duidelijk antwoord op gegeven. Ik kreeg hele goede aanwijzingen en in de rijlessen zaten een goede opbouw. Ik heb altijd zin in rijles gehad en stap nu met een veilig gevoel zelf de auto in. Verder is de auto heel schoon en comfortabel. Deze rijschool is zeker aan te raden! ~ Liselotte, April 2016