“De rijlessen van Pascal waren altijd erg leerzaam en gezellig. Dankzij Pascal ga ik met veel plezier de weg op. Pascal, bedankt voor alles!” ~ Anne

Pascal neemt echt de tijd voor je en is erg geduldig

Anne vond het autorijden in het begin best lastig, maar samen zijn wij aan de slag gegaan om de stof onder de knie te krijgen. Als je een doorzetter zoals Anne in de auto hebt, dan weet je gewoon dat het gaat lukken! Het was altijd erg gezellig in de auto. Op het moment dat de aandacht er bij moest zijn was die aandacht er ook.

Anne heeft veel energie in de lessen gestopt. Mede daardoor heeft ze met een nette rit haar rijbewijs behaald.

Gefeliciteerd ‘Anne, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Anne heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

‘De rijlessen van Pascal waren altijd erg leerzaam en gezellig. Pascal is erg rustig, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde bij hem. Pascal neemt echt de tijd voor je en is erg geduldig. Pascal zorgt ervoor dat je iets net zo vaak blijft oefenen, tot je er zelf ook vertrouwen in hebt. En daarnaast is het ook super gezellig in de auto! Dankzij Pascal ga ik met veel plezier de weg op. Pascal, bedankt voor alles!’

~ Anne – geslaagd oktober 2017, Apeldoorn