Cadeautip

Binnenkort ga je loodjes trekken voor Sinterklaas, maar misschien kan je iemand nog iets influisteren. Andere optie is dat je al aan het piekeren bent wat je voor de kerst kunt vragen? Vaak is ook het omgekeerde aan de hand; wat ga je met Sinterklaas of kerst geven? Altijd lastig om origineel te blijven, toch?

Autorijlessen

Denk hierbij aan een cadeau voor uw (klein)zoon, (klein)dochter, vriend of vriendin. Hij/zij wil graag met autorijlessen starten, maar het is toch best kostbaar. Hoe fijn is het als de start dan betaald wordt door familie of vrienden? Met dit cadeau, misschien wel gezamenlijk, maakt u iemand vast heel gelukkig! Ook is het leuk om een leerling die al druk aan het lessen is een rijles of meerdere lessen cadeau te geven. Dat is toch een mooie bijdrage!

Opfriscursus

Misschien voor vader, moeder of echtgenoot waarbij een zetje in de rug gewenst is om eens een opfriscursus te gaan volgen. Zelf wordt vaak de stap niet gezet, maar eigenlijk is de wens wel heel groot. Hoe mooi is dan het cadeau als de gelegenheid wordt geboden om dan nu echt de stap te gaan zetten in het nieuwe jaar! Te denken valt ook aan het opfrissen van bepaalde bijzondere verrichtingen (snelweg, fileparkeren etc.). Rijschool Pascal Holthuis ondersteunt graag om nog veiliger en zelfverzekerder de weg op te gaan.

Cadeaubon

Je kunt zelf de cadeaubon samenstellen. Na ontvangst van de opdracht stellen wij de cadeaubon op. De bon wordt na betaling van de factuur (via iDEAL) ter attentie van het door u opgegeven postadres gestuurd. Het geven van een ‘kennismakingsles’ (waarde € 30,-) behoort ook tot de mogelijkheden. Worden er na de kennismakingsles minimaal 10 autorijlessen afgenomen, dan is de kennismakingsles gratis.

Ja ik wil graag een cadeaubon aanvragen!

Spaaractie

In je schoen past alleen maar een lief klein cadeautje. Wat nu als je een strippenkaart in je schoen legt? Misschien zet Piet dan wel een stempel en spaar je zo in een paar weken een autorijles bij elkaar. Ga jij ons laten zien hoe het bij jou werkt?
Heb je interesse? Dan sturen wij je een spaarkaart in hoge resolutie toe. Mailen kan naar info@pascalholthuis.nl, onder vermelding van Sinterklaas spaaractie.