“Elke les was enorm gezellig!” ~Lynn~

“Je bent en blijft altijd ontzettend rustig en geduldig!”

Lynn is afgelopen zomer begonnen met lessen. Vanaf het begin was er gelijk een leuke klik! Door haar nieuwsgierigheid voor het autorijden, wist ze snel hoe het allemaal in zijn werking ging. Na een aantal lessen had Lynn het autorijden onder de knie en het examen kwam in zicht. Het examen heeft ze netjes gereden en ze heeft daarom haar rijbewijs gehaald. Mijn complimenten!

Ook bleef jij tijdens het lessen mij een woordje Nederlands bijbrengen en zal ik niet meer vergeten dat het enige is in plaats van enigste.

Gefeliciteerd

‘Lynn, langs deze weg wil ik je nogmaals feliciteren. Heel veel plezier met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst.’

Referentie

Van Lynn heb ik een mooie referentie mogen ontvangen, die wil ik graag met jullie delen:

“Beste Pascal,

Afgelopen zomer begon ik met lessen en vanaf begin af aan vond ik het enorm gezellig!
Je bent en blijft altijd ontzettend rustig en geduldig. Daarom zijn je uitleggen duidelijk, maar gelukkig vind je het niet erg om ze regelmatig te herhalen. Ik ben ook blij dat ik je af en toe nog een beetje Nederlands bij heb kunnen brengen ;). Onwijs bedankt voor alle gezellige lessen!”

Groetjes, Lynn
(Apeldoorn, april 2019)