“Duidelijke communicatie en leerzame lessen. ~ Nienke”

“Super leuke rijschool! Een echte aanrader.

 

Nienke was voor corona gestart in Zutphen met rijlessen. Nu ze meer in Apeldoorn is dan in Zutphen heeft ze er voor gekozen om de rijopleiding bij mij af te maken. Uiteraard kon ik goed merken dat Nienke al geruime ervaring had opgedaan ????. Ze had de auto namelijk heel goed onder controle en toonde veel plezier tijdens het autorijden. De bijzondere verrichtingen zoals parkeren en omkeren waren een feestje.

Met een gering aantal lessen was Nienke al klaar voor de examenrit. En wat voor één, het was een super strakke examenrit. Nienke heeft haar rijbewijs in 1 keer gehaald!

Nienke naast de auto van Rijschool Pascal Holthuis

Gefeliciteerd

“Nienke, ik wil je bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je vele veilige kilometers!”

Referentie

Van Nienke heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Super leuke rijschool! Duidelijke communicatie en leerzame lessen. Echt een aanrader.”

Groetjes, Nienke
(Apeldoorn, december 2020)